понедельник, 4 мая 2020 г.

04 травня

Доброго ранку та хорошого дня - картинки, вірші, привітання.
«Як ранок розпочнеш, так і пройде весь день», — так говорить народна мудрість
Я раджу розпочинати день із ранкової гімнастики. Вона зарядить ваш організм енергією на весь день, прискорить перехід від сну до активності, активізує циркуляцію крові в судинах, а отже, — органи і системи отримають більше кисню, підвищить імунітет, тонізує м’язову і нервову системи та покращить настрій.
   Ранкову зарядку слід робити систематично як дорослим, так і дітям. Багато часу вона не забере. 10-15 хвилин — і ваш організм буде бадьорим, а настрій — піднесеним.
    Прокинувшись вранці, подумайте, що цей день буде гарним і багатим на радісні події, подумки побажайте всім щастя, не кваплячись, встаньте з ліжка, вмийте обличчя, випийте склянку простої води і — на зарядку. Виконувати вправи потрібно на свіжому повітрі або з відкритим вікном.
Розпочинаємо з ранкової зарядки


Понеділок розпочнемо з цікавої інформації

День Матері 2020 - Таймер зворотного відліку онлайн - Годинник

Уже у неделю 10 травня, українці відзначатимуть день найдорожчої у житті людини – мами. Це найважливіші жінки для кожного з нас. І здається закономірним, що ми відзначаємо таке свято. Але з чого все почалось? Тенденція святкувати День матері прийшла до нас із США. Саме там 8 травня 1914 року вперше офіційно, на рівні країни відзначили це свято.

   Офіційно в Україні святкують День матері з 1999 року, з того часу, як Президент Кучма підписав відповідний указ. Але, насправді, українці цей День святкували і раніше.День матері – третє за популярністю свято в світі, друге – тільки Різдво і Великдень. Інші країни святкують свої власні версії Дня матері.

Цікаво, що День матері відзначається не тільки на державному рівні, а й на релігійному. Напевно, травень не випадково обрали для цього свята – це місяць Пречистої Діви Марії, до якої ще українські козаки та князі звертались за допомогою та заступництвом. Навіть для древніх слов'ян цей місяць був особливим: вони вважали, що природа-мати пишно одягає свою дочку-землю квітами та зеленню, щоби та дарувала людям життя. 

День матері - це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх любов. Тому не забудьте привітати своїх найрідніших матусь. Цього дня ви можете подарувати їм щастя!

Привітання з днем матері 2018 у віршах і картинках | Факти ICTV



Урок математики
"Порівнюємо числа в межах 100.
Додаємо і віднімаємо на основі складу чисел другого десятка."


Вивчаючи числа першого десятка, ми лічили в прямому та зворотному порядках, знайомилися зі способами утворення цих чисел, записували їх цифрами, порівнювали, складаючи нерівності.
 Ви вже вмієте виконувати чимало математичних дій із числами в межах 100. 
Сьогодні ви відкриєте способи порівняння чисел у межах 100.



Ви вже вмієте лічити в межах 100, визначати розрядний склад двоцифрових чисел, порівнювати числа. 
Як ви вважаєте, що ми маємо робити далі з двоцифровими числами? 
Мабуть, учитися виконувати з ними додавання і віднімання. 
Так, але почнемо ми з найпростіших випадків, для яких знадобляться ваші знання розрядного складу чисел.

Приготуйте робочі зошити(ст.48-49), простий олівець і лінійку та виконаємо завдання


Відпочинемо трішки і зробимо фізкультхвилинку




Урок навчання грамоти
"Читаю і слухаю дитячі пісні. Українська народна колискова. Дитячі народні пісні «Зайчику, зайчику…», «Два півники». Українська народна пісня «Вийди, вийди, сонечко…». Доповнення незавершених речень.

Відкриваємо букварик на ст.82-83 і уважно переглядаємо відео і виконуємо завдання разом


   Запиши у свій зошит "Вийди, вийди, сонечко" та підкресли у вірші слова, які звучать ніжно.
   Дотримуйся правил при письмі.

Українська мова 2 клас. Досліджую речення. Види речень. Гра ...


дякую за увагу Picture #131881868 | Blingee.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий